متاسفانه این روزها چه از جامعه ورزی و چه از جامعه هنرمندان سینما خبرهای خوبی به گوش نمی رسد خبرهای رسوایی، شرب خمر و روابط نامشروع از این اشخاص مشهور، باعث ناراحتی مردم کشورمان شده است. با انتشار خبر بازداشت هفت بازیگر سینما در پارتی شبانه از یکی از پربیننده‌ترین بخش‌های خبری رسانه ملی، تکاپویی برای کشف نام این افراد در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده است. دانستن اینکه چه کسانی در پارتی شبانه بوده‌اند بر پی بردن به ریشه‌های فرهنگی که باعث می‌شود بازیگران سینما از مهمانی‌های خاص همراه با سرو مشروبات الکلی سر در بیاورند، ارجحیت پیدا کرده است.

لیست بازیگران بازداشت شده در پارتی سعادت اباد

پس از مرگ نابهنگام مهرداد اولادی به علت نامعلوم و مشکوک، خبرهای ناراحت کننده زیادی نیز شنیده شد. رابطه نامشروع یکی از ستارگان لیگ برتری فوتبال با یک پسر دخترنما، همگان را در حیرت فرو برد( برای دیدن این مطلب کلیک کنید) خبری که علاوه بر ایجاد ناراحتی در مردم، بسیار شرم اور نیز بود چراکه این ستاره فوتبال در توجیه کار زشت خود اینطور عنوان کرده بود که، در گشت زنی در شبکه های مجازی با این آقا (پسر دختر نما) آشنا شده است قباهت این کار از آنجاست که یک ستاره فوتبال کشور، بجای صرف وقت خود برای ورزش و تفریحات سالم، اوقات خود را در شبکه های مجازی و بدنبال برقراری رابطه با دختر خانم ها سپری می کرده است، می باشد.

پس از این خبر هولناک، جنجال رابطه شرم آور خواننده زیرزمینی و درپیتی مانند ساسی مانکن با دختری به نام دنیا جهانبخش،  به پا شد در این خبر، دختری به نام " دنیا جهانبخش " در صفحه اینستا گرام خود از رابطه نزدیک خود با ساسی مانکن گفته بود و از اینکه اگر نتواند با او ازدواج کند خود را خواهد کشت. خبر رابطه دنیا جهابنخش با ساسی مانکن نیز، بسیار پرسرصدا و جنجالی بود.

گویا همه می‌دانند بسیاری از بازیگران مشهور عقبه فرهنگی قابل‌قبولی ندارند. هنرمندانی که در فیلم‌های سینمایی و سرالا‌های سینمایی منادی اخلاق هستند و به قول حافظ «چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند.» این افراد بجای اینکه با رفتار صحیح و انسان دوستانه خود، الگوی مناسبی برای هواداران خود باشند، با رفتار شرم اور خود، باعث ایجاد رسوایی می شوند.

شاید شما نیز این مطلب را خوانده باشید که حدود یک قرن پیش، «نسیم شمال»، شاعر طنزپرداز عصر قاجار در نصیحتی طنازانه می‌گوید «رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز/ صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است.» مطرب‌ها یا عمله‌جات طرب مخلوطی از نوازندگان و هنرپیشگان نمایش‌ها بودند یعنی کسانی که بعد از مدتی با ورود تئاتر و سینما به ایران نام فرهیخته «هنرمند» را به جای «مطرب» برگزیدند.

همانطور که می دانید نسیم شمال در آن سال که شعر «رو مطربی آموز» را سرود مقصود‌ش از اوضاع بد فرهنگی و اجتماعی کشور بود که در آن جایگاه دانش و علم کمتر از مطربی بوده است. یعنی چیزی شبیه آنچه اکنون در جامعه دیده می‌شود. هنوز هم در نظر عموم، شهرت و محبوبیت عمله طرب با وجود نواقص فرهنگی زیاد بالاتر از قشر فرهیخته و جامعه است؛ جایگاهی کاذب که باعث می‌شود مفاسد اخلاقی این قشر نیز بیشتر از دیگران به چشم بیاید.

اما متاسفانه با وجود توصیه شاعر عصر قاجار، تلویزیون در هر مناسبتی شروع به دعوت از بازیگران سینما و ورزشکاران (اغلب فوتبالیست‌ها) می‌کند. تصویر بازیگران بخش جدا نشدنی از جلد مجلات زرد است و اظهار نظر‌های هر چند سخیف آنها در شبکه‌های اجتماعی به سرعت نشر داده می‌شود. این تبلیغات نامتعارف از این چهره ها، باعث شهرت بیش از پیش انها شده و جوانان ما که در انتخاب الگوی صحیح دچار مشکل هستند، از این افراد بخاطر شهرت و موقیعیتشان الگو برداری می کنند
چند روز بعد از نامه سرگشاده چند بازیگر زن به معاون سیما و افشاگری درباره پشت پرده آلوده پروژه‌های تلویزیونی، بازداشت هفت بازیگر در پارتی شبانه، نگاه‌ها را به سمت فساد اخلاقی قشر هنرمند معطوف کرد. هنرمندان هالیوودی با وجود بی اخلاقی بسیار بیشتر در فیلمهایشان، اما در ظاهر هم که شده، از این دست رسوایی ها کمتر مرتکب می شوند بسیاری از آنها را در کارهای نیکوکارانه و عامل منفه می بینیم آنجلینا جولی سفیر صلح سازمان ملل می شود و لئوناردو دیکاپریو فعال محیط زیست ، بیل گیتس 95 درصد ثروت عظیم خود را به موسسه های خیریه می بخشد و.....

با مرگ یک ورزشکار شایعه‌ها درباره چرایی مرگ وی به راه افتاد و در نهایت دادستان تهران گفت: «در حال حاضر برخی ورزشکاران و هنرمندان، ورزش و هنر را وسیله‌ای برای رسیدن به شهرت نابجا کرده‌اند که البته مردم ما نسبت به این قضیه آگاه هستند.» عباس جعفری‌دولت‌آبادی تأکید کرد: «چندی پیش هم تذکر دادیم ورزشکاران و هنرمندان باید اخلاق حرفه‌ای و منش پهلوانی داشته باشند. باور کنید اینکه ورزشکار یا هنرمندی بر اثر شرب خمر بمیرد، شایسته نیست.»

در حادثه اخیر، کسی بر اثر مصرف مشروبات فوت نکرده‌است، اما بازداشت بازیگران سینما با بطری‌های مشروبات الکلی آبروریزی پیش پا افتاده‌ای نیست. در کشوری که مشروبات الکلی حرام محسوب می شود، چرا باید بازیگران سینما به خردن و مصرف آن روی بیاورند؟
 
هفته گذشته چند بازیگر زن در نامه‌ای سرگشاده از فساد در پشت پرده فیلمها ابراز گلایه کردند. این بازیگران چند روز بعد به دیدار معاون سیما رفتند و اصغر پور‌محمدی نیز گفت: «شاید در سینما فسادی باشد که من مطلع نیستم، ولی در تلویزیون چیزی به عنوان فساد اخلاقی نداریم و اگر هم بوده نهادهای مربوطه با آن برخورد کرده‌اند.»

با فاصله کمی از سخنان پورمحمدی، هفت بازیگر مشهور در پارتی شبانه دستگیر شدند. پلیس اعلام کرد آنها در باغی در سعادت آباد تهران به همراه 80 بطری مشروبات الکلی دستگیر شده‌اند.

حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت ارشاد در واکنش به بازداشت این بازیگران به ابراز تأسف پرداخت و گفت: «بارها گفته‌ایم هنرمندان ما هرچه دارند از حمایت مردم دارند، مراقب رفتارهایشان باشند و منزلت و جایگاهشان را حفظ کنند. آنها نباید با رفتارهای ناشایست، اعتمادی را که از سوی مردم جلب کرده‌اند به‌راحتی از دست بدهند. هنرمندان به‌سختی به شهرت و محبوبیت می‌رسند و نباید به‌راحتی روی آنچه سبب شهرت و محبوبیتشان شده است، پا بگذارند.»

نوش آبادی ادامه داد: «رعایت اخلاق، اصول و مبانی شرعی و قانونی، پایبندی به سبک زندگی ایرانی و اسلامی و پایبند بودن به حداقل‌هایی که مردم انتظار دارند، حقی است که مردم بر گردن هنرمندان دارند و آنها نباید به‌خاطر چند لحظه خوشگذرانی هویت خود را زیر سؤال ببرند و جایگاهشان را به حراج بگذارند.»

نوش آبادی به رعایت اخلاق و اصول مبانی شرع، سبک ایرانی اسلامی و انتظار مردم از هنرمندان اشاره می‌کند، یعنی چیزی که با دستگیری این بازیگران بار دیگر مخدوش شد.

بخشی از وظیفه هنر انتقال پیام‌های اخلاقی و انسانی به مخاطبانش است. هنرمند در این بین نقش واسط را بازی می‌کند، مردم پیام‌های اخلاقی و انسانی را بر اساس نقش‌آفرینی هنرمند دریافت می‌کنند. از این منظر هنر جایگاه والایی دارد و هنرمندان به مثابه پیامبران شناخته می‌شوند. آیا کسانی که با مشروبات الکلی در پارتی سعادت آباد دستگیر شده‌اند، می‌توانند رسالت اخلاقی داشته باشند؟!
 
فیلمفارسی و ستارگانش

وقتی به سینمای فیلمفارسی نگاه می‌کنیم، با وجود همه فسادهایی که در فیلم‌ها به نمایش گذاشته می‌شود، پیام اصلی فیلم‌ها اکثراً جوانمردی، ناموس‌پرستی، اخلاق و مردمداری است. تصویری هم که ستارگان سینمای فیلمفارسی در ذهن مردم ساخته بودند، اکثراً همان تصویر جوانمردی و گذشت است. هیچ‌کس منکر فساد آن دوران نیست، ولی حداقل در آن زمان رسانه‌ها تا اینقدر گسترش پیدا نکرده بود که کوچک‌ترین رفتار بازیگران و ورزشکاران از چشم تیزبین رسانه‌ها دور نماند. در این دوره نمی‌شود شهرت داشت اما چشم‌های جست‌وجوگر مردم را در پشت سر نداشت، اشتباه کردن در دوران جدید عواقب سنگین‌تری دارد.

در این دوره اگر بازیگر دست‌چندم سینما هم بخواهد از کشور خارج شود، به‌سرعت شهرت پیدا می‌کند، رسانه‌ها درباره‌اش می‌نویسند، مردم به صفحه اجتماعی‌اش می‌روند و به کانون توجه تبدیل می‌شود. حتی اگر رفتن از ایران به قیمت کشف حجاب و حضور در یک یا چند سرالف سطحی فارسی‌زبان ساخت شبکه‌های ماهواره‌ای باشد. نیروی انتظامی برای حفظ آبروی بازیگران سینما از اعلام نام آنها خودداری کرده و احتمالاً مانند سایر پارتی‌هایی که لو رفته و بازیگران و فوتبالیست‌های حاضر در آنها بی سر و صدا آزاد می‌شوند.

تنها چیزی که از این خبر باقی می‌ماند، یادآوری این است که بازیگران و فوتبالیست‌ها بر عکس فضاسازی تلویزیون و مجلات زرد، اصلاً نمونه‌های خوبی برای الگو شدن در جامعه نیستند.


جدیدترین ها

آموزش انجام حرفه ای ماساژ جنسی
خبر بازداشت مهناز افشار در پارتی شبانه  و واکنش مهناز افشار

حمله موجودات فضایی به داعش

کلیپ تنبیه وحشیانه دانش آموز مدرسه شریعتی شوش دانیال

بهترین روش های افزایش میل جنسی مردان

فرزاد حسنی در اولین شب اجرای خود و در برنامه اکسر جنجال آفرید

تجاوز وحشیانه به دختر 9 ساله در مقابل چشمان برادرش

انتقاد آیت الله خاتمی از رامبد جوان و واکنش رامبد جوان به این انتقاد ها

رونمایی از لباس جدید تیم ملی فوتبال و تیکه اندازی های طنز به این لباس
جنجال رابطه ساسی مانکت و دنیا جهانبخش مدل ایرانی

بازداشت 7 هنرپیشه مشهور سینما در یک پارتی

جزئیات تجاوز جنسی و قتل ستایش توسط پسر 16 ساله

رابطه ستاره فوتبال لیگ برتر با یک پسر دخترنما